News Η Mary Poppins αποκτά sequel 54 χρόνια μετά!

2 Ιουνίου 2016 |

0

Η Mary Poppins αποκτά sequel 54 χρόνια μετά!

Όταν σκέφτεται κανείς τα τελευταία βήματα της Ντίσνεϊ, είναι να αναρωτιέται αν η κολοσσιαία εταιρία βρίσκεται σε τόσο καλό φεγγάρι ώστε να συνεχώς να δοκιμάζει καινοτομίες για να διευρύνει τα όρια της ή αν απλά ανακυκλώνεται κινούμενη πάντα στο όριο της προσβολής με τα ίδια της τα επιτεύγματα. Και όταν κανείς μιλάει για μικρά ή μεγάλα θαύματα της Ντίσνεϊ, δε δύναται να μην αναφερθεί στη Mary Poppins. Η πιο κλασική οικογενειακή ταινία που είδε ποτέ το φως της ημέρας αποκτά σίκουελ 54 ολόκληρα χρόνια μετά.

Mary-Poppins-2

Τη σκηνοθεσία του Mary Poppins Returns ανέλαβε ο ασταθής πλην κεφάτος Ρομπ Μάρσαλ. Στο νέο αυτό κεφάλαιο της λατρεμένης νταντάς μεταφερόμαστε στο Λονδίνο του 1930 και συναντάμε τον ενήλικο πια και πατέρα τριών παιδιών Μάικλ Μπανκς και την αδερφή του Τζέιν. Τα δύο αδέρφια δέχονται μια απρόσμενη επίσκεψη. Η Μέρι Πόπινς παρέα με τον φίλο της Τζακ (δηλαδή όχι τον αγαπημένο καπνοκαθαριστή Μπερτ!) ήρθε με τη μαγική της ομπρέλα για να τους δείξει τον τρόπο να ξαναβρούν τη χαρά τους.

emily_blunt_mary_poppins_split

Ο Μπερτ αντικαθίσταται από τον Τζακ που θα ανάβει τις λάμπες στο δρόμο και η Τζούλια Άντριους από την Έμιλυ Μπλαντ, η οποία έχει πολύ δύσκολο έργο στο ρόλο της νταντάς. Πάντως, ας μας επιτραπεί μια κάποια αισιοδοξία, γιατί αφενός η Μπλαντ είναι ικανότατη ηθοποιός και αφετέρου, αν το δημιούργημα του Μάρσαλ πιάσει έστω και λίγο τον παλμό του προηγούμενου σταθμού της Νταντάς, τότε θα μας ταξιδέψει σε μέρη που έχουμε καιρό να βρεθούμε και οπωσδήποτε μας έχουν λείψει. Θα είναι άραγε «supercalifragilisticexpialidocious»? Τα Χριστούγεννα του 2018 θα ξέρουμε αν θα συγκινηθούμε!




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑