News Αν ένας τύπος αξίζει να είναι στο σίκουελ του Kingsman, αυτός είναι ο Τζεφ Μπρίτζες!

30 Μαΐου 2016 |

0

Αν ένας τύπος αξίζει να είναι στο σίκουελ του Kingsman, αυτός είναι ο Τζεφ Μπρίτζες!

-Θυμάστε που στο Kingsman: The Secret Service ο Κόλιν Φερθ μας έκανε να δακρύσουμε από τα γέλια ως ο απόλυτα στυλάτος πράκτορας που δέρνει ο,τι βρεθεί μπροστά του; Ο 45χρονος Μάθιου Βον, αγαπημένος από το Kick-Ass και το X-Men: First Class, έχει σπουδάσει δίπλα στον Γκάι Ρίτσι και με το Kingsman μας έπεισε ότι δε θα μπορούσε να είναι πιο επιμελής μαθητής. All-star cast, εξαιρετικοί διάλογοι, ξύλο που προκαλεί το γέλιο αβίαστα και παραβίαση κάθε κανόνα της κλασικής περιπέτειας. Μετά το υπέροχα αναιδές έργο του 2014, ο Τάρον Έγκερτον ξαναφορά τα καλά του, γίνεται και πάλι o Eggsy και επιστρέφει για το σίκουελ. Και αν την πρώτη φορά είχε δίπλα του κολοσσούς, τώρα φέρνει τιτάνες!

kingsman-the-secret-service-images-hd

Ξέραμε ήδη για τη Χάλι Μπέρι και τη Τζούλιαν Μουρ η οποία μάλιστα θα παίζει την κακιά της ιστορίας. Πρόσφατα μάθαμε ότι προστέθηκε στο καστ ο Τσέινινγκ Τέιτουμ και ο υπερβρετανός Έλτον Τζον (πώς θα μπορούσε άλλωστε να λείπει από ένα από τα πιο true british έργα των τελευταίων ετών;). Επίσης, θα βρίσκεται εκεί και ο Πέδρο ΠασκάλΌμπεριν από το Game of Thrones! Εκείνος που του πετάχτηκαν κυριολεκτικά τα μάτια έξω), ενώ θα επιστρέψει με κάποιον τρόπο και ο Κόλιν Φερθ και φυσικά ο Μαρκ Στρονγκ. Τι έλειπε; Μόνο ένας. Ο απόλυτος dude. Ο Τζεφ Μπρίτζες! Την πληροφορία μοιράστηκε ο ίδιος μαζί μας μέσω τουίτερ και τον ευχαριστούμε θερμά που δέχτηκε να συμμετάσχει σε αυτό το φιλμ. Ένας τόσο cool τύπος θα ήταν κρίμα να λείπει από μια τόσο cool ταινία!

Kingsman-The-Golden-Circle-cast

Για την πλοκή προς το παρόν ελάχιστα γνωρίζουμε, πάντως οι Βρετανοί πράκτορες της οργάνωσης θα μεταβούν στην Αμερική όπου θα συναντήσουν το αδελφό τους σωματείο “Statesman”, αφού τα κεντρικά τους στην Αγγλία έχουν καταστραφεί από τη σατανική ιδιοφυΐα Τζούλιαν Μουρ. Το νέο εγχείρημα του Μάθιου Βον, το οποίο θα υποδεχτούμε με χαρά στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2017, φαντάζει ήδη απολαυστικό. Αν αγγίξει τα επίπεδα του πρώτου, θα πάμε μέχρι και εμείς να καταταγούμε στην υπηρεσία. On her Majesty’s secret service ρε γαμώτο.

kingsman-secret-service-merlin-eggsy




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑