News “Split”: οι 23 διαφορετικές προσωπικότητες του Τζέιμς ΜακΑβόι

1 Νοεμβρίου 2016 |

0

“Split”: οι 23 διαφορετικές προσωπικότητες του Τζέιμς ΜακΑβόι

Αυτές οι στιγμές φαντάζουν πλέον μακρινές, αλλά υπήρξε μία εποχή κατά την οποία ο Ινδό-Αμερικανός σκηνοθέτης Μ. Νάιτ Σιάμαλαν θεωρούταν ένα από τα πλέον καυτά ονόματα του Χόλιγουντ. Από την τεράστια επιτυχία του Sixth Sense (1999) και τη διατήρηση σε υψηλά επίπεδα κριτικής αποδοχής και εισπράξεων με τα Unbreakable (2000) και Signs (2004), ώς τους πρώτους κλυδωνισμούς με την αποτυχία του Lady in the Water (2006) και την πλήρη απαξίωση που γνώρισε το Visit (2015), ο Σιάμαλαν είδε το άστρο του να ανατέλλει τάχιστα και να δύει ιλιγγιωδώς.

split-3

Κάπως έτσι, φτάνουμε στο σήμερα και την ίσως τελευταία ελπίδα του Σιάμαλαν να επανακάμψει. Το Split, που θα πραγματοποιήσει την έξοδό τους στις αίθουσες στις 20 Ιανουαρίου 2017, βασίζεται σε μία όντως γοητευτική ιδέα. Ο πρωταγωνιστής, τον οποίο ενσαρκώνει ο Τζέιμς ΜακΑβόι, είναι ένας απαγωγέας τριών νεαρών κοριτσιών, ο οποίος υποφέρει όντας μία βαθιά διχασμένη προσωπικότητα. Για να είμαστε πιο ακριβείς, το επίθετος «διχασμένος» είναι μάλλον χλιαρό για να περιγράψει μία ύπαρξη στην οποία κατοικούν και συνυπάρχουν 23 διαφορετικές προσωπικότητες, οι οποίες δίνουν μάχη για την τελική επικράτηση.

split-2

Στο καινούργιο τρέιλερ της ταινίας, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, ο ΜακΑβόι φανερώνει ορισμένες από αυτές τις προσωπικότητες, αφήνοντας να διαφανεί η ελπίδα πως ίσως να δούμε μετά από πολύ καιρό μία ενδιαφέρουσα ταινία από τον Σιάμαλαν. Η οποία θα ήταν σίγουρα πιο υποσχόμενη, αν δεν είχε παρατήσει το πρότζεκτ την τελευταία στιγμή, ο αρχικός πρωταγωνιστής της ταινίας. Ο κύριος Γιοακίν Φίνιξ...

Το (δεύτερο) τρέιλερ της ταινίας:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑