News “Lost in London”: το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Γούντι Χάρελσον!

29 Σεπτεμβρίου 2016 |

0

“Lost in London”: το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Γούντι Χάρελσον!

Ο αιωνίως λατρεμένος -και αισίως 55χρονος- Γούντι Χάρελσον αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ότι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο site του κινηματογραφικού περιοδικού Screen International. Η αφορμή της συνέντευξης ήταν πάντως άλλη, καθώς ο Χάρελσον ερωτήθηκε αρχικά για την τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε και η οποία έκανε πρεμιέρα στο πρόσφατο φεστιβάλ του Τορόντο. Το LBJ του βετεράνου Ρομπ Ράινερ (Stand By Me, When Harry Met Sally) έχει στον θεματικό του πυρήνα τον 36ο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Λίντον Μπέινς Τζόνσον και πιο συγκεκριμένα, την αιφνίδια ανάληψη της προεδρίας από τον -τότε Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ- Τζόνσον, μετά τη δολοφονία του JFK, τον Νοέμβριο του 1963.

harrelson

Ο Χάρελσον, στο πλαίσιο αυτής της συνέντευξης, προέβη σε δύο αποκαλύψεις. Πρώτον, στο ότι εγκατέλειψε το πλάνο της συμμετοχής στη νέα ταινία του Τζορτζ Κλούνι, που θα έχει τον τίτλο Suburbicon, ενώ το σενάριο θα υπογράφουν οι αδερφοί Κόεν, για χάρη της νέα ταινίας (και πάλι!) του Ρομπ Ράινερ! Η νέα συνεργασία μεταξύ Χάρελσον και Ράινερ θα τιτλοφορείται Shock and Awe και ο Χάρελσον θα υποδυθεί ένα δημοσιογράφο που ερευνά τη βασιμότητα των κυριότερων ισχυρισμών που χρησιμοποίησε ο Τζορτζ Μπους Τζούνιορ για να δικαιολογήσει την αμερικανική εκστρατεία στο Ιράκ.

2014 Winter TCA Tour - Day 1

Δεύτερον, προανήγγειλε ότι θα περάσει για πρώτη φορά πίσω από την κάμερα, σκηνοθετώντας την ταινία Lost in London, για την οποία θα εκτελέσει παράλληλα και χρέη σεναριογράφου. Ο Χάρελσον απέφυγε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες πέρα από τα όσα φανερώνει ο ίδιος ο τίτλος. Ότι, δηλαδή, η ταινία θα εκτυλίσσεται στο Λονδίνο, ενώ το κεντρικό στόρι θα αφορά μία ομάδα ανθρώπων που έχουν χάσει –περισσότερο μεταφορικά, παρά κυριολεκτικά- τον προορισμό, αλλά και τον εαυτό τους, στην αγγλική μεγαλούπολη.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑