Τα trailers της επιστροφής του Prison Break και του 24!

Λοιπόν, πάρτε έναν καφέ, ένα αναψυκτικό, μια μπίρα, κάτι τέλος πάντων, αράξτε και ετοιμαστείτε να πάρετε ορισμένες από τις τηλεοπτικές σας αποφάσεις για το φθινόπωρο που έρχεται. Το Fox ανακοίνωσε χτες το νέο του πρόγραμμα για την επερχόμενη midseason, και παρακάτω θα δούμε τα φρέσκα trailers των 12 νέων projects που περιλαμβάνονται σε αυτό. Όπως θα εξακριβώσετε και μόνοι σας, μπορεί να μη λείπει η διάθεση, λείπουν όμως οι ιδέες, αφού πολλά από τα projects αυτά αποτελούν reboot ή μεταφορά παλιότερων σειρών ή ταινιών.

Lethal Weapon

Έλα παιδιά, ξέρουμε όλοι τι είναι το Φονικό Όπλο: ο Riggs είναι τρελός και ο Murtaugh είναι too old for this shit. Για κάποιο λόγο, μετά από 30 χρόνια και ενώ μεσολάβησαν και 4 ταινίες (νομίζω, γιατί ήμουν μικρός τότε και μπορεί να έχασα και καμία) το Fox θεωρεί ότι χρειαζόμαστε μια επανάληψη. Στους ρόλους των δύο σκληρών μπάτσων ο Clayne Crawford και ο Damon Wayans, bonus η πάντα ευχάριστη παρουσία (οπτικά και μόνο) της Jordana Brewster.

The Exorcist

Είπαμε, επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως κτλ κτλ. Η θρυλική ταινία του 1973 περνά στη μικρή οθόνη και από το σχετικά άσημο cast ξεχωρίζει το όνομα της Geena Davis.

Son of Zorn

Εδώ έχουμε ενδιαφέρον. Ηθοποιοί και animation μπλέκονται στην οθόνη, καθώς ο Zorn, ένας θρυλικός πολεμιστής που μοιάζει τρομερά στον He-Man και έχει τη φωνή του Jason Sudeikis, επιστρέφει στη Γη για να μεγαλώσει τον χορτοφάγο γιο του και να τον κάνει τον πολεμιστή που ο ίδιος κρίνει πως πρέπει να είναι. Επίσης, θέλει να εκφράσει έμπρακτα την αντιπάθειά του για τον νέο αγαπημένο της πρώην του. Όχι άσχημα, εγώ είμαι πολύ μέσα.

The Rocky Horror Picture Show

Μεταφορά του κλασικού cult film σε τηλεταινία. Πρωταγωνιστούν η Victoria Justice, ο Ryan McCartan και η Laverne Cox του Orange is the New Black.

24: Legacy

Μην τρελαίνεστε, ο Jack Bauer δεν είναι εδώ, είναι όμως ο διάδοχός του. Ο Corey Hawkins έφτιαξε το όνομά του πέρσι με το Straight Outta Compton, και σπεύδει τώρα να το χαλάσει πάλι συμμετέχοντας σε ένα ακόμα reboot ενός project που ήταν mega hit πριν μια δεκαετία. Πάντως, μαζί του θα επιστρέψουν και όλα τα ωραία που αγαπήσαμε: split screen, real time, αγωνία, όλεθρος και άφθονο ξύλο στους κακούς. Αλλά άμα δεν έχει Jack να κάνει καμιά ανάκριση και να πυροβολήσει καμιά επιγονατίδα, τι να το κάνεις…

Star

Η Star είναι τρομερή, πολύ ταλαντούχα και πολύ βασανισμένη. Αλλά τη λένε Star και αυτό ακριβώς σκοπεύει να γίνει. Παραγωγός είναι ο Lee Daniels, βαρύ όνομα, αλλά εγώ ήδη βαρέθηκα τόσο από την όλη φάση που δεν θέλω καν να γράψω περισ

Pitch

Μια όμορφη κοπελίτσα γίνεται η πρώτη γυναίκα επαγγελματίας παίκτης baseball. Για κάποιο λόγο. Του δίνω 4 επεισόδια πριν κοπεί. Άλλωστε δεν βλέπω τίποτα με baseball αν δεν έχει Kevin Costner. Ούτε κανονικό baseball.

APB

Δισεκατομμυριούχος βλέπει τον κολλητό του να σκοτώνεται και αποφασίζει να αναλάβει την αστυνομία μιας ολόκληρης περιοχής. Μόνο στο Αμέρικα, παιδιά.

Prison Break

Τέσσερα πράγματα πρέπει μόνο να ξέρετε για τη σειρά που είχε έναν ΤΕΛΕΙΟ πρώτο κύκλο και ήταν η πρώτη που έπεσε θύμα της τεράστιας επιτυχίας της.

1) Είναι ακόμα ζωντανή η ψιλοκατάχαζη γιατρός που ερωτεύτηκε παράφορα κρατούμενο γεμάτο τατουάζ και, αφού τον βοήθησε να αποδράσει, παντρεύτηκε μπάτσο που έπαιζε στο Love Actually και έγινε η ΠΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ σύζυγος εν μέσω zombie apocalypse που θα μπορούσε να του τύχει.

2) Ο Michael ζει ακόμα και, μαντέψτε, είναι σε μια άλλη φυλακή.

3) Αυτό θα είναι αίσχος.

4) Φυσικά και θα το δω. Link the Sink for life.

Shots Fired

Αστυνομικό έγκλημα με ρατσιστική απόχρωση. Έχει Richard Dreyfuss, έχει Helen Hunt, έχει Stephen Moyer, δύσκολα πράματα αλλά μπορεί και να δουλέψει.

The Mick

Συμπαθής κοπέλα με έφεση στις κομπίνες αναγκάζεται να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της αδερφής της όταν εκείνη μπαίνει στη φυλακή. Πρωταγωνιστεί η Kaitlin Olson του It’s Always Sunny in Philadelphia. Αδυναμία, θα του δώσω μια ευκαιρία.

Making History

Περίεργα πράματα με ταξίδια στο χρόνο και θεματάκια με την Ιστορία. Δείτε το trailer. Χάσιμο και θα γίνει πολύ καλή φάση, εμένα με έψησε.
Show. Me. The. Money.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑