News Πρώτο τρέιλερ για το τηλεοπτικο ντεμπούτο του Γούντι Άλεν, “Crisis in Six Scenes”!

15 Σεπτεμβρίου 2016 |

0

Πρώτο τρέιλερ για το τηλεοπτικο ντεμπούτο του Γούντι Άλεν, “Crisis in Six Scenes”!

Ήταν παντελώς αναμενόμενο ότι θα γκρινιάξει, ότι θα αφήσει σπόντες ότι το μετάνιωσε, ότι θα μουρμουρίσει πως έπρεπε να το είχε σκεφτεί καλύτερα και πιο διεξοδικά προτού λάβει αυτή τη μεγάλη απόφαση. Δεν θα μπορούσε να είχε γίνει αλλιώς. Το Crisis in Six Scenes κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου για λογαριασμό της Amazon Studios και σηματοδοτεί το βάπτισμα πυρός του λατρεμένου Γούντι Άλεν στη μικρή οθόνη. Ο Γούντι, που θα σβήσει αισίως 81 κεράκια στην τούρτα την πρώτη μέρα του προσεχούς Δεκέμβρη, αποφάσισε, λοιπόν, να ζήσει και αυτή την εμπειρία και απομένει να δούμε αν θα τον δικαιώσει το αποτέλεσμα.

crisis-in-six-scenes-3

Το Crisis in Six Scenes, στο οποίο πρωταγωνιστεί και ο ίδιος ο Γούντι Άλεν, έχει στο θεματικό του πυρήνα την απότομη εισβολή μίας αντισυμβατικής και πολιτικοποιημένης νεαρής χίπισσας στις ζωές δύο μεσοαστικών ζευγαριών που ζουν στα καλοβαλμένα προάστια της Νέας Υόρκης, στα τέλη της ταραχώδους δεκαετίας του 1960. Στον ρόλο του εισβολέα που φέρνει τα πάνω κάτω συναντούμε τη Μάιλι Σάιρους, σε μία casting επιλογή που προκάλεσε έκπληξη, ενώ τους υπόλοιπους ρόλους συμπληρώνουν η Ιλέιν Μέι (που είχε πρωταγωνιστήσει και στην ταινία του Γούντι, Small Time Crooks, του 2000), ο Τζον Μάγκαρο και η Ρέιτσελ Μπρόσναχαν.

crisis-in-six-scenes-2

Το Crisis in Six Scenes θα περιλαμβάνει έξι επεισόδια διάρκειας μισής ώρας, ενώ ο Γούντι Άλεν έχει κατηγορηματικά αρνηθεί την πιθανότητα δημιουργίας μίας δεύτερης σεζόν. Εδώ που φτάσαμε, βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ… Εν τω μεταξύ, να υπενθυμίσουμε ότι ο Γούντι έχει ήδη στα σκαριά την επόμενή του ταινία, μετά το Café Society, η οποία θα έχει στον πρωταγωνιστικό ρόλο την Κέιτ Γουίνσλετ. Ακολουθεί το πρώτο δίλεπτο τρέιλερ του Crisis in Six Scenes, που έδωσε στην κυκλοφορία η Amazon, ενόψει της επικείμενης πρεμιέρας.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑