News Ο Ράμι Μαλέκ (Mr. Robot) είναι ο Φρέντι Μέρκιουρι!

5 Νοεμβρίου 2016 |

0

Ο Ράμι Μαλέκ (Mr. Robot) είναι ο Φρέντι Μέρκιουρι!

Το biopic για τη ζωή του frontman των Queen, του θρυλικού Φρέντι Μέρκιουρι βρίσκεται στα σκαριά εδώ και πολλά χρόνια. Η πρώτη φορά που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το συγκεκριμένο πρότζεκτ ήταν το 2010, σε μία συνέντευξη του κιθαρίστα της διάσημης μπάντας Μπράιαν Μέι, στο BBC. O Μέι είχε αποκαλύψει στην εν λόγω συνέντευξη πως ο Βρετανός κωμικός Σάσα Μπάρον Κόεν θα υποδυόταν τον Μέρκιουρι, ενώ διευκρίνισε πως ο ίδιος, καθώς και ο ντράμερ του συγκροτήματος Ρότζερ Τέιλορ, θα διατελούσαν χρέη μουσικού παραγωγού.

Live Aid Concert - Wembley Stadium
Ενώ λοιπόν όλοι περίμεναν πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα, καθώς τα χρόνια περνούσαν χωρίς κάποια εξέλιξη, τον Ιούλιο του 2013,  ο Κόεν ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το πρότζεκτ λόγω διαφωνιών με τα εν ζωή μέλη των Queen που εμπλέκονταν στην ταινία (τον Μέι και τον Τέιλορ, δηλαδή). Οι παραγωγοί της ταινίας, αναζητώντας νέο πρωταγωνιστή, στράφηκαν στον Μπεν Γουίσο (ο πρώτος φίλος του Κόλιν Φάρελ, στο Lobster του Γιώργου Λάνθιμου), το όνομα του οποίου ανακοινώθηκε με πάσα επισημότητα, τον Δεκέμβριο του 2013. Τα γυρίσματα της ταινίας έπρεπε κανονικά να ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2014, το χρονοδιάγραμμα δεν τηρήθηκε ποτέ και ο Γουίσο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει κι αυτός με τη σειρά του το πρότζεκτ, καθότι είχε ήδη δεσμευτεί για τη συμμετοχή του στο Spectre.

Mr. Robot - Season 1
Κάπως έτσι, μετά από καθυστερήσεις, ματαιώσεις και αλλαγές, φτάσαμε στο τώρα, όπου τα πάντα δείχνουν να έχουν βρει τον δρόμο τους. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα βρίσκεται ο Μπράιαν Σίνγκερ (που είχε κάνει πάταγο, το 1995, με το Usual Suspects, ενώ στο πιο πρόσφατο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει 4 ταινίες του franchise των X-Men), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντούμε τον 35χρονο Ραμί Μάλεκ, πρωταγωνιστή της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς Mr. Robot (και κάτοχο βραβείου ΕΜΜΥ). Η ταινία θα επικεντρώνεται στα πρώτα 15 χρόνια των Queen και θα έχει ως τερματικό σταθμό όχι τον θάνατο του Μέρκιουρι, αλλά τη θρυλική συναυλία του συγκροτήματος στο Wembley,  στις 13 Ιουλίου 1985, στο πλαίσιο του Live Aid Concert. Οι Queen είχαν ανοίξει τη συναυλία τους με το μυθικό τραγούδι Bohemian Rapsody, που θα είναι και ο τίτλος της ταινίας…




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑