News Νέες φωτογραφίες από το “Silence” του Μάρτιν Σκορσέζε

16 Νοεμβρίου 2015 |

0

Νέες φωτογραφίες από το “Silence” του Μάρτιν Σκορσέζε

Νέα φωτογραφία κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα του πολυπόθητου project του Μάρτιν Σκορσέζε, Silence. Συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκε φωτογραφία του χαρακτήρα του Λίαμ Νίσον, ο οποίος μακριά από το σκληρό look του ασταμάτητου πράκτορα από την Αρπαγή, ρακένδυτος, θυμίζει τον Γουίλιαμ Νταφόε στον Τελευταίο Πειρασμό του Χριστού και μας κάνει να αναμένουμε περασμένες ερμηνείες τύπου Η Λίστα του Σίτνλερ και Μάικλ Κόλινς, ο επαναστάτης.

Δύο χρόνια μετά το Wolf of Wall Street, ο Μάρτιν Σκορσέζε επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες κάπου μέσα στο 2016 χωρίς να είναι συγκεκριμένη η ημερομηνία εξόδου. Το «Silence», βασίζεται στη νουβέλα του Σουσάκου Έντο, η οποία κυκλοφόρησε το 1966 και αφηγείται την ιστορία δύο Καθολικών ιεραπόστολων του 17ου αιώνα που φτάνουν στην Ιαπωνία για να κηρύξουν το λόγο του Θεού, πριν βρεθούν θύματα μιας απίστευτης βιαιότητας. Τους δύο βασικούς ήρωες θα ερμηνεύουν ο Λίαμ Νίσον και ο Άντριου Γκάρφιλντ. Το συγκεκριμένο έργο πραγματεύεται ζητήματα πίστης και θρησκείας, τη σχέση ανθρώπου – Θεού και προσπαθεί να απαντήσει στο μεγάλο ερώτημα του αν υπάρχει Θεός;
maxresdefault

Θεματική που προβληματίζει και απασχολεί έντονα τον μεγάλο σκηνοθέτη με την οποία είχε καταπιαστεί και με τον «Τελευταίο Πειρασμό του Χριστού» του Νίκου Καζαντζάκη. Άλλωστε η μεταφορά του Silence στη μεγάλη οθόνη αποτελεί μεγάλο και απραγματοποίητο όνειρο του Μάρτιν Σκορσέζε, καθώς προσπαθεί να το φέρει εις πέρας εδώ και είκοσι χρόνια έχοντας βρεθεί στο δρόμο του μία μήνυση και πάρα πολλές καθυστερήσεις. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως η ταινία ήταν να γυριστεί το 2012 με πρωταγωνιστές τότε του Ντάνιελ Ντέι Λιούις και Μπενίσιο Ντελ Τόρο, όμως λόγω προβλημάτων με την τότε εταιρία παραγωγή το project μπήκε στο ράφι. Τελικά σύντομα ο Μάρτιν Σκορσέζε θα μοιραστεί με το κοινό το νέο του μεγάλο του πόνημα.

silence

Η πρώτη φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει ήταν αυτή του αγνώριστου Άντριου Γκάρφλιντ κάνοντας μας να ξεχάσουμε το πέρασμα του από το «The Amazing Spiderman» και να ελπίζουμε για τη μετέπειτα υποκριτική του καριέρα. Τώρα, η νέα φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν αυτή του Λίαμ Νίσον, λυρική και σκοτεινή δημιουργώντας το συναίσθημα του πόσο μικρός είναι ο άνθρωπος μπροστά στην οργή του Θεού. Η απάντηση σύντομα στη μεγάλη οθόνη. Μέχρι τότε μπορούμε απλά να αναμένουμε.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑