News Η επιστροφή του “Twin Peaks” έχει πλέον ημερομηνία!

10 Ιανουαρίου 2017 |

0

Η επιστροφή του “Twin Peaks” έχει πλέον ημερομηνία!

Η μεγάλη αναμονή έχει πλέον χρονικό ορίζοντα! Η τηλεοπτική αναβίωση του θρυλικού Twin Peaks απέκτησε επίσημη ημερομηνία, με την 21η Μαΐου να έχει την τιμή. Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 21/5 θα προβληθεί το πρώτο δίωρο επεισόδιο, ενώ το δεύτερο επεισόδιο -επίσης δίωρης διάρκειας- θα είναι διαθέσιμο, αμέσως μετά την πρεμιέρα, για τους συνδρομητές του τηλεοπτικού δικτύου Showtime, στην πλατφόρμα των streaming υπηρεσιών. Την Κυριακή 28 Μαΐου θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο, ενώ από εκεί και πέρα κάθε επεισόδιο θα έχει διάρκεια μίας ώρας. Υπενθυμίζουμε ότι η επανεκκίνηση του Twin Peaks θα έχει συνολική διάρκεια 18 ώρες,  με τον Ντέιβιντ Λιντς να έχει γυρίσει αυτές τις 18 σαν να επρόκειτο για μία ταινία – μαμούθ.

twin-peaks-2

Όπως πιθανώς να γνωρίζετε ήδη, ο Λιντς θα πιάσει το νήμα από το σημείο που το άφησε η επιτυχημένη -και πέρα για πέρα ακατάταχτη σε είδη και κατηγορίες-  σειρά, η οποία προβλήθηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, από τον Απρίλιο του  1990 μέχρι τον Ιούνιο του 1991. Υπενθυμίζουμε ότι την επόμενη χρονιά βγήκε στις αίθουσες η ταινία Twin Peaks: Fire Walk With Me, η οποία λειτουργούσε τόσο ως prequel όσο και ως –μη οριστικό, καθ’ όπως φάνηκε- επίλογος. Στο καστ επιστρέφουν πάρα πολλοί παλιοί γνώριμοι, χωρίς όμως να λείπουν ορισμένα τρομερά νέα ονόματα, ενώ στη μουσική επένδυση της σειράς θα εμπλακεί και πάλι ο Άντζελο Μπανταλαμέντι, ο βασικός δηλαδή πυλώνας του υπέροχου soundtrack της πρωτότυπης σειράς.

twin-peaks-3

Σαν να μην έφτανε πάντως η δική μας ανυπομονησία, ήρθε και η δήλωση του Ντέιβιντ Νέβινς, του CEO δηλαδή του Showtime, ο οποίος αφότου παρακολούθησε και τις 18 ώρες σερί, παρέα με τον Ντέιβιντ Λιντς, δήλωσε εκστασιασμένος από το παραισθησιογόνο (για να αποδώσουμε ευγενικά το “pure heroin”) όραμα του Λιντς… Μέχρι του Κωνσταντίνου και της Ελένης, ας απολαύσουμε τα πιο όμορφα teaser απ’ όσα κυκλοφόρησαν…




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑